Menu

Workshop videoclip maken.

De workshop videoclip maken begint met het verdelen in groepjes van maximaal 15 personen. Daarna gaan jullie, met hulp van een ervaren regisseur, verschillende shots bedenken. Tijdens de workshop videoclip maken kan de camera ieder moment worden gestopt, dit in tegenstelling tot de workshop lipdub. Het is dus mogelijk om kleding te wisselen of om een close up te maken van dat perfecte shot. Ook zijn er mogelijkheden om te veranderen van locatie of decor. Alle creativiteit en unieke ideeën kunnen ingebracht worden en maakt dit dan ook een perfecte teambuildingsactiviteit. Iedereen doet en denkt mee met deze workshop en niemand zal zich vervelen.


Om de videoclip er nog beter uit te laten zien, nemen we ook verschillende leuke attributen en verkleedkleding mee. Zo komt iedereen goed in de stemming en zal het zeker een feestje worden. Deze workshop is vooral geschikt als bedrijfsuitje.

Workshop video montage

Je hebt gefilmd en staat nu voor de uitdaging: hoe maak je van deze beelden nu een kloppend en leuk verhaal. Door de onbekendheid met de materie rondom video monteren lopen veel mensen vast. Op de markt is er een grote verscheidenheid aan software te vinden om dit te doen en zie je al snel door de bomen het bos niet meer. Het is immers niet iets wat makkelijk en snel te doen is. Op de markt is er een grote verscheidenheid aan software te vinden om dit te doen en zie je al snel door de bomen het bos niet meer.Bij deze workshop proberen wij de basis van het monteren bij te brengen.