Menu

Trouwfilm laten maken in Zeeland

 

Een trouwfilm is een unieke film welke een bijzonder moment in jullie levens vast legt. Wij kunnen voor u op maat een unieke trouwfilm maken, met onze achtergrond in voornamelijk fictie films en commercials kunnen wij een cinema waardige trouwfilm maken. Wij werken altijd met 2 camera mensen en wanneer geluid erg belangrijk is met een extra geluidsman. Ook is het mogelijk om op donkere trouwlocatie's extra licht neer te zetten zodat alles haarscherp in beeld wordt gebracht.  Het verhaal achter jullie is voor ons het belangrijkste en leukste om te vertellen, zonder verhaal is het immers geen film

Wilt u een trouwfilm laten maken in Zeeland?

Vraag vrijblijvend een offerte op via het contact formulier.

 

 

  

Een trouwfilm is een unieke film welke een bijzonder moment in jullie levens vast legt. Wij kunnen voor u op maat een unieke trouwfilm maken, met onze achtergrond in voornamelijk fictie films en commercials kunnen wij een cinema waardige trouwfilm maken. Wij werken altijd met 2 camera mensen en wanneer geluid erg belangrijk is met een extra geluidsman. Ook is het mogelijk om op donkere trouwlocatie's extra licht neer te zetten zodat alles haarscherp in beeld wordt gebracht. 

Het verhaal achter jullie is voor ons het belangrijkste en leukste om te vertellen, zonder verhaal is het immers geen film.

Vraag vrijblijvend een offerte op via het contact formulier.